Конституційний суд завтра відмовить бажаючим відкрити ринок землі?

Конституційний суд завтра відмовить бажаючим відкрити ринок землі?

Суд пояснить відмову відкрити провадження щодо відміни мораторію на продаж землі формулюванням «відсутність практичної необхідності», - нардеп

Конституційний суд України завтра відмовиться відкривати провадження щодо відміни мораторію на продаж сільськогосподарської землі. Про це у себе на сторінці у Facebook написав народний депутат Блоку Петра Порошенка Олексій Мушак.

«Наразі розклад для прибічників економічної свободи не дуже хороший. Очікується формальна відмова у відкритті справи з формулюванням «відсутність практичної необхідності». Реальна причина - не готовність брати на себе відповідальність за розгляд важливого рішення», - написав він.

Як відомо, Олексій Мушак – прихильник ідеї зняття мораторію на продаж землі. Він – родич аграрного мільярдера Андрія Веревського. Колишній народний депутат 4-го, 5-го, 6-го та 7-го скликань Веревський був у фракції Партії регіонів (перейшов туди з БЮТу у 2010 році). Веревський же – один із найбагатших українців, статки якого оцінюють у сотні мільйонів доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: