Контрольний пункт «Зайцеве» буде перенесено

Контрольний пункт «Зайцеве» буде перенесено

КПВВ «Зайцеве»

Рішення прийнято з міркувань безпеки тих громадян, які перетинають лінію розмежування

Контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» найближчими тижнями буде перенесено ближче до лінії розмежування на Донбасі. Про це на брифінгу сказав помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

«Рішення про перенесення контрольного пункту в’їзду-виїзду «Зайцеве» ближче до лінії розмежування вже прийнято, відбулися відповідні наради в Донецькій військово-цивільній адміністрації. Це потребує певної підготовчої роботи, вона зараз триває, але в перспективі вирішення цього питання короткострокове, тобто це не буде затягнуто на тривалий термін і вирішиться в найближчі тижні», - заявив він.

«Це потрібно виключно з міркувань безпеки тих громадян, які перетинають лінію розмежування, тому що дуже велика відстань була між контрольним пунктом в’їзду-виїзду і блокпостом, який знаходився на «нулі», відповідно додаткові ризики створювалися під час руху лісопосадкою людей, які перетинали лінію розмежування», - пояснив Слободян.

«Для того, щоб унеможливити негативі наслідки, ураження людей, було прийнято рішення про перенос цього контрольного пункту в’їзду-виїзду», - зауважив представник ДПСУ.

Як відомо, бойовики неодноразово обстрілювали КПВВ «Зайцеве», що ставили під ризик життя мирних жителів і персоналу Держприкордонслужби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: