Контужений ватажок «ЛНР» Плотницький повернувся до роботи, - сепаратистські ЗМІ

Контужений ватажок «ЛНР» Плотницький повернувся до роботи, - сепаратистські ЗМІ
Фото politobzor.net

«Глава «ЛНР» вважає, що замах на нього - це прояв заздрості.

Ватажок так званої «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький, на яку напередодні було скоєно замах, заявив, що повернувся до роботи. Інформресурс бойовиків «Луганський інформаційний центр» опублікував його звернення.

«Всі необхідні розпорядження для забезпечення повсякденного життя і захисту «республіки» я віддав негайно. Зараз робота влади продовжується у звичному режимі, а я регулярно проводжу зустрічі і наради», - сказав він.

«Глава «ЛНР» також сказав, що замах на нього - це прояв заздрості. «Замах на моє життя означає одне: ворогам Донбасу дуже не подобається курс, який ми обрали, і який ми послідовно реалізуємо. Це прояв не тільки безсилої злості, а ще й заздрості», - додав він.

Раніше з'являлася інформація, що його виписали з лікарні.

Нагадаємо, вранці 6 серпня стало відомо про те, що в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. У Службі безпеки України цю інформацію підтвердили, назвавши інцидент замахом. За словами радника голови СБУ Юрія Тандита, Плотницький перебував у важкому стані. У «ЛНР» заявили, що у Теслярської діагностовано пошкодження життєво важливих органів, в тому числі печінки і селезінки. Пізніше повідомлялося, що Плотницький сильно контужений, але його життю нічого не загрожує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: