Корчак знову заявила, що не збирається у відставку

Корчак знову заявила, що не збирається у відставку
Глава НАЗК Наталія Корчак

Я працюватиму, - заявила Корчак

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак знову заявила, що не збирається подавати у відставку. Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

Корчак запевнила, що не боїться, що за умови повної доукомплектації агентства її відправлять у відставку, що поки не вдавалось. «Якби я за такі речі переживала, можливо, моя поведінка та реакція на певні події були б іншими», - сказала вона.

«Перебування в якості голови два роки – це не той термін, заради якого треба битись. Я не пішла у відставку, як того вимагав прем’єр-міністр, і як того хочуть усі, кому заважає наш орган чи не влаштовує неконтрольований голова агентства. Я працюватиму. Ми розпочали роботу на всіх п’яти напрямках і я цим пишаюсь», - заявила глава НАЗК..

Нагадаємо, міністр юстиції України Павло Петренко вважає, що керівництво НАЗК має написати заяви про звільнення і піти у відставку.

Кабінет міністрів України достроково припинив повноваження члена Національного агентства щодо запобігання корупції Руслана Рябошапки, задовільнивши його заяву. 

Нагадаємо також, що голова НАЗК Наталія Корчак отримала премію в розмірі 200 тис. грн. Вона пояснила в Раді, що отримала ці гроші за виконану роботу, до того ж лише один раз. 

Корчак задекларувала 1 млн 382 тис. 639 гривень доходів за 2016 рік.

На комітетських слуханнях комітету Верховної Ради с питань запобігання та протидії корупції Корчак заявила, що готова «хоч сьогодні піти зі своєї посади», але потім відмовилася йти у відставку.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: