Корольова відреагувала на заборону в'їзду в Україну: Виявляється, я шпигунка Кремля

Корольова відреагувала на заборону в'їзду в Україну: Виявляється, я шпигунка Кремля

Корольова вважає, що українському народові обмежують свободу вибору

Відома російська співачка Наташа Корольова, яка народилася в Києві, прокоментувала заборону Служби безпеки України в'їзду їй в країну на 5 років.

Артистка засмутилася, що не зможе навіть приїхати до своєї майже столітньої бабусі в Київ. Про це вона розповіла в коментарі виданню Лайф.

Крім того, вона здивована формулюванням заборони їй відвідувати Україну.

«Мої адвокати подивляться, що можна зробити. Справа в тому, що моїй бабусі 94 роки. Вона живе в Києві, хворіє. Найстрашніше для неї те, що її улюблена внучка не приїде її поховати. Це удар. Ви розумієте, як це жахливо для літньої людини? Формулювання, що я своїми піснями становлю загрозу українській державі - це, звичайно, щось! Своїми хорошими і добрими піснями про кохання, про дружбу, про позитивні людські відносини артистка Наташа Корольова становить велику загрозу. Я багато в своєму житті про себе поганого читала, але таких фантазерів ще пошукати треба. Виявляється, я шпигунка Кремля», - сказала Королева.

Також вона вважає, що українському народові обмежують свободу вибору.

«Висновок один: просто українському народу все обломили - свободу вибору і все інше. Як же вони бояться, виявляється, мене - абсолютно пристойну людину, яка ніколи не висловлювалася негативно. В результаті вони побачили в мені цю загрозу», - додала співачка.

Нагадаємо, громадянці Російської Федерації Наталії Поривай, відомій як співачка Наташа Корольова, заборонено в’їзд до України на 5 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: