Кошулинський сказав, де взяти гроші на нове сміттєзвалище для Львова

Кошулинський сказав, де взяти гроші на нове сміттєзвалище для Львова

Сьогодні бюджет розвитку міста Львова – це 1 млрд 50 млн гривень.

Руслан Кошулинський (екс-віце-спікер, «Свобода») коментарі«Главкому» розповів,  що міський голова м.Львів мав би взяти гроші з депозиту, з поточного рахунку і розробити план побудови нового полігону, просити вибачення у мешканців за те, що сталося.

«Першопричина - це бездіяльність міського голови пана Садового у вирішенні питання вивезення і складування побутових відходів мешканців Львова. Це проблема не нова, але за 11 років його керування містом вона не вирішувалася. Постійна брехня щодо його вирішення призвела до таких наслідків, втрати людських життів», - розповів Кошулинський..

За його словами, сьогодні бюджет розвитку міста Львова – це 1 млрд 50 млн гривень.

«На депозитному рахунку лежить зараз близько 400 млн гривень. На поточному рахунку є понад 400 млн гривень. Є ділянка, яка підготовлена обласною радою, обласною адміністрацією для нового полігону для відходів. Міський голова мав би взяти ці гроші, розробити план побудови нового полігону, просити вибачення у мешканців за те, що сталося. Окрім того, мав би попросити інші сусідні зі Львовом органи місцевого самоврядування прийняти на своїх полігонах відходи зі Львова, допоки не буде зведено новий полігон. За це заплатити. Таким чином це питання могло би вирішитися», - відзначив «свободівець».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: