«Найкращий працівник залізниці» попався на масштабній крадіжці дизпалива

«Найкращий працівник залізниці» попався на масштабній крадіжці дизпалива
Крадіжка дизпалива на залізниці

Машиніст, який має нагороду «Найкращий працівник залізничного транспорту України», вкрав 500 л дизельного палива

На регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «УЗ» було виявлено одразу два випадки зухвалого розкрадання дизпалива залізничниками. Про це повідомляє прес-служба філії.

«7 липня в результаті раптової перевірки по станції Роздільна-Сортувальна було затримано локомотивну бригаду депо Подільськ (у складі машиніста Бєлозуба О.Т та помічника машиніста Каленіка А.В). Під час проведення раптової перевірки комісія виявила несанкціонований відбір локомотивною бригадою дизельного палива з тепловоза. У відкритий паливний бак було вставлено шланг діаметром 6 мм. Шланг був підключений до електричного насосу, який відкачував дизельне пальне до резинової камери від автомобіля, яка знаходилась в кабіні локомотива в місці для особистих речей. На момент затримання кількість викраденого дизельного палива становила 15 літрів», - йдеться в повідомленні

8 липня при проведенні раптової перевірки на перегоні Кульбакине – Прибузька (Миколаївська обл.) було виявлено машиніста депо Миколаїв Ісак І.І. та складача поїздів Мороз Р.І. під час незаконного відбору палива з бака тепловоза у автомобіль марки УАЗ. Крадіжка була заздалегідь спланованою, адже автомобіль було обладнано ємністю об'ємом 1000 л та обладнано мотопомпою. На момент виявлення у ємності вже знаходилось 500 л дизельного палива», - інформує прес-служба.

Зазначається, що машиніст Ісак має перший клас кваліфікації і має нагороду «Найкращий працівник залізничного транспорту України». Він звільнений.

Випадок крадіжки дизельного палива на зазначеному перегоні вже другий за цей рік.

На місцях крадіжок працювали правоохоронці. Слідство триває. Залізничники сприятимуть проведенню справедливого розслідування цих прикрих випадків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: