Кремль вводить свої війська на Донбас, – Скібіцький

Кремль вводить свої війська на Донбас, – Скібіцький

Українські розвідники дізналися, що Москва посилає на окуповані території Донеччини та Луганщини свої формування

Російська Федерація вводить на окуповані території Сходу України новостворене формування - національну гвардію. Про це в ефірі «5 каналу» повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

«Дуже багато зараз підрозділів внутрішніх військ Російської Федерації, які вводяться на території окупованих районів. Нова національна гвардія саме виконує цю функцію - недопущення бунтів, недопущення безладів і контроль за діяльністю всіх цих підрозділів російських», - сказав він.

Раніше Головне управління розвідки Міноборони доповідало, що на Сході України спостерігається масове дезертирство окупантів. Так, одну з бригад 2 АК на Донбасі нещодавно полишило 20% особового складу.

Нагадаємо, сьогодні бойовики 13 разів порушили взяті на себе зобов’язання із незастосування зброї, повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

В районі Мар’їнки українських воїнів обстрілював ворожий снайпер, інформує прес-центр. На інших ділянках лінії розмежування впродовж дня було відносно тихо.
Водночас на Маріупольському напрямку здійснював розвідку БПЛА противника, додають у штабі АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: