Курченко постійно возить із собою реаніматолога – на випадок замаху

Курченко постійно возить із собою реаніматолога – на випадок замаху
Сергій Курченко

Бізнесмен-утікач боїться, що його вб'ють

Український бізнесмен-утікач Сергій Курченко нині живе у Підмосков'ї, ні в чому собі не відмовляє. Про це йдеться в розслідуванні видання The Insider.

За даними колишнього співробітника Курченка, якого видання називає В., в особистій охороні бізнесмена – вісім людей, офіси його компаній у «Москва-сіті» охороняють ще 10. Частина озброєна травматичною, частина – вогнепальною зброєю. «Крім охорони на випадок замаху Курченко постійно возить із собою лікаря-реаніматолога. У нього у штаті кілька реаніматологів працюють позмінно: один завжди поруч із ним перебуває. Путіна так не охороняють», – повідомив В.

Видання зазначає, що свого роботодавця екс-співробітники описують як вельми своєрідну людину. «Працювати у Курченка було моторошно. Він розмовляє сам із собою, агресивний. Від Курченка нерідко можна почути: «Цього я закопаю... На цього нацькую ФСБ», – повідомив один зі співрозмовників видання.

У багатьох його московських фірм – підставні власники, а зарплата, якщо і виплачувалася, то в основному в конвертах, стверджують колишні працівники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: