Лавина в Італії: з-під уламків готелю витягли дев'яту жертву

Лавина в Італії: з-під уламків готелю витягли дев'яту жертву

У момент інциденту в будівлі готелю знаходилися 34 людини

В Італії з заваленого сніговою лавиною готелю Rigopiano в місті Фаріндола витягли тіла дев'яти загиблих, передає Telegraph.

У момент інциденту в будівлі готелю знаходилися 34 людини.

Пошуково-рятувальна операція на місці обвалення лавини триває.

Всього в результаті пошуково-рятувальної операції вдалося знайти і витягти з-під багатометрових снігових завалів 11 осіб. 23 мешканці й співробітник готелю поки офіційно вважаються зниклими без вести.

Напередодні 10 людей знайшли живими, серед врятованих - четверо дітей.

Як повідомлялося, станом на ранок п'ятниці, 20 січня, на місці сходження лавини в італійських Апеннінах, яка поховала під собою готельне було жодних ознак того, що хтось з людей, котрі перебували всередині, досі залишається живим

Готель Rigopiano, розташований у регіоні Абруццо на висоті 1200 метрів на околиці національного парку Гран-Сассо-е-Монті-делла-Лага, поблизу гори Корно-Гранде, було повністю завалено снігом під час сходження лавини у середу, 18 січня. Це трапилось унаслідок потужного землетрусу, який сколихнув у цей день Центральну Італію.

Згідно з інформацією директора готелю, під час трагедії у закладі перебувало близько 35 осіб – туристи та персонал, серед яких були діти, інформує dpa. Наразі офіційно підтверджено смерть двох осіб, тіла яких рятувальники знайшли на місці катастрофи. Ще двоє осіб вижили та доправлені до лікарні.

МЗС України повідомляє, що українців не було серед гостей чи працівників накритого сніговою лавиною готелю в Італії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: