Лавров був категорично проти анексії Криму - екс-депутат РФ

Лавров був категорично проти анексії Криму - екс-депутат РФ
Сергій Лавров
Фото ЕРА

І російський МЗС, і навіть Адміністрація Путіна не хотіли анексії Криму

Окупація Криму Росією була спонтанним рішенням президента РФ Володимира Путіна, хоча перша напружена ситуація щодо Криму між Москвою і Києвом виникла за часів президентства Віктора Ющенка, але тоді соратники глави Кремля не підтримали ідею анексії півострова. Про це екс-депутат Держдуми РФ, єдиний, хто голосував проти анексії Криму, Ілля Пономарьов заявив в ефірі програми «Гордон» на каналі «112 Україна».

Зокрема, за словами Пономарьова, глава МЗС Росії Сергій Лавров тоді категорично виступав проти окупації частини України.

«Лавров намертво стояв в питанні Криму. Тоді він казав: «Нам Україна, цей Крим нах**н не потрібен. Нам не потрібен потік нових громадян. Це навантаження на наші диппредставництва і ми цього робити не хочемо», - процитував Пономарьов Лаврова.

При цьому екс-депутат уточнив, що і російський МЗС, і навіть Адміністрація Путіна були категорично проти анексії Криму. «Всі ті, хто зараз такі патріоти стоять біля Путіна, тоді були дуже проти цього», - підкреслив колишній депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: