Лавров заявив про докорінні зміни у відносинах із США

Лавров заявив про докорінні зміни у відносинах із США
У Москви закінчилось «стратегічне терпіння»

МЗС РФ: Москва проявляла дуже довго те, що американці називають «стратегічним терпінням»

Глава російського МЗС Сергій Лавров в інтерв’ю Першому каналу заявив, що Москва довгий час проявляла «стратегічне терпіння» щодо дій Вашингтона, але в даний час у відносинах двох країн відбулися докорінні зміни.

«Це ж, по-моєму, факт», — сказав він у відповідь на прохання прокоментувати слова про те, що в російсько-американських відносинах відбулися докорінні зміни.

За його словами, Москва «проявляла дуже довго те, що американці називають «стратегічним терпінням», — адже погіршення відносин в односторонньому порядку з боку американців почалося задовго до України».

При цьому Лавров висловив думку, що причина образ США на Росію криється в поступовому усвідомленні Вашингтоном кінця його всемогуття. «Ви знаєте, тут, може бути, щось особисте. Якийсь діяч може мати якесь внутрішнє відчуття, що Америка щось не робить так, як хотілося б, або намагається це робити, а в неї не виходить. Почуття поступового, але все-таки відходу цієї всемогуття. Це зрозуміло для мене», - підкреслив міністр.

Нагадаємо, раніше Лавров заявляв, що не у всіх західних партнерів Росії виходить будувати відносини без дитячих образ і істерики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: