«Дружити» з РФ Заходу заважають дитячі образи - Лавров

«Дружити» з РФ Заходу заважають дитячі образи - Лавров
Лавров вважає, що очікування Заходу щодо РФ закінчились похміллям

Західні політики не можуть відмовитися від особистих мотивів, дитячих образ і істерики в вибудовуванні відносин з Росії, - Лавров

Очікування Заходу після 1992 року відносного того, що Росія зменшиться до природного розміру, обернулися похміллям. Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, пише ТАСС.

«Може бути, їх завищені очікування про те, що Росія після 1992 року і навіть трохи раніше, вибачте за жаргон, у них «в кишені», звичайно, закінчилися похміллям не тому, що ми їм хотіли насолити, а просто тому, що ми дуже хотіли зробити свою країну самостійною, гідної для життя і такою, якою хочемо пишатися», - сказав він.

За словами Лаврова, не у всіх західних партнерів Росії виходить будувати відносини без дитячих образ і істерики. «Відносно президента РФ Володимира Путіна в деяких західних столицях стало «нормою хороших манер» відгукуватися епітетами за принципом, хто кого переплюне, - додав Лавров. При цьому російський міністр вказав, що не може пригадати жодного разу, коли президент РФ Володимир Путін хоч якось нешанобливо відгукувався про будь-якому зі своїх колег, що б цей колега щодо Російської Федерації не робив і не казав.

.  «Відносно президента РФ Володимира Путіна в деяких західних столицях стало «нормою хороших манер» відгукуватися епітетами за принципом, хто кого переплюне, - додав Лавров. При цьому російський міністр вказав, що не може пригадати жодного разу, коли президент РФ Володимир Путін хоч якось нешанобливо відгукувався про будь-якому зі своїх колег, що б цей колега щодо Російської Федерації не робив і не казав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: