Лещенко поскаржився, що за ним ведеться стеження

Лещенко поскаржився, що за ним ведеться стеження

Лещенко у понеділок провів брифінг у Києві, де заявив, що за ним ведеться стеження

Народний депутат Сергій Лещенко упевнений, що за ним та іншими антикорупціонерами ведеться стеження. Про це він заявив під час брифінгу у понеділок.

Як повідомляв «Главком», керівник НАБУ Артем Ситник назвав чотири джерела отримання Лещенком 7 млн 550 тисяч гривень для купівлі квартири.

За словами Ситника, джерела походження цих коштів було перевірено, у них не було виявлено порушень.

Як раніше повідомлялось, у Національному антикорупційному бюро виявили низку порушень, допущених Сергієм Лещенком під час купівлі житла.

Нагадаємо, глава САП Назар Холодницький доручив НАБУ перевірити законність придбання нардепом від БПП Сергієм Лещенком елітної квартири. Правління партії «ДемАльянс», у свою чергу, відсторонило нардепа Сергія Лещенка від роботи в керівних органах партії на час проведення перевірки НАБУ і НАЗК щодо купівлі ним житла за 7,5 млн грн. Як повідомлялося, Лещенко вирішив скласти з себе повноваження члена правління «ДемАльянсу» і просить НАБУ і НАЗК його перевірити.

Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м, про що свідчить довідка з держреєстру майнових прав на нерухоме майно. За поточними цінами на нерухомість у цьому районі, вартість такої квартири становить близько 7,5 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: