Лещенко пожартував: у «Сбербанку» у мене не 22 млн, а 22 млрд, скоро буду давати транші МВФ

Лещенко пожартував: у «Сбербанку» у мене не 22 млн, а 22 млрд, скоро буду давати транші МВФ
Фото zn.ua

Люди Пашинського оприлюднили фальшивку. Я не зберігав і не зберігаю гроші в «Сбербанку», - виправдовується нардеп

Народний депутат Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко у себе на сторінці у Facebook відреагував на інформацію щодо зберігання на рахунках 22 млн рублів у російському «Сбербанку».

«Щось мало мені грошей на рахунку в Сбербанку порахували. Там не 22 мільйони, а 22 мільярди. Скоро буду давати транші замість МВФ», - пожартував він.

«Якщо серйозно, то люди Пашинського оприлюднили фальшивку. Я не зберігав і не зберігаю гроші в Сбербанке. Здійснив через нього один платіж - на рахунок Пенсійного фонду в Державному казначействі України. Даний матеріал - фейк на 100 відсотків, які без будь-яких підтверджень або коментарів з мого боку тиражують десятки сайтів», - зазначив Лещенко.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація від журналіста Андрія Дзіндзі про те, що Лещенко зберігає в «Сбербанку» понад 22 млн рублів. Виписку з даними про рахунок нардепа йому анонімно надіслав невідомий, який представився працівником банку. За інформацією Дзіндзі, ощадний рахунок з процентною ставкою в 2,3% відкритий нардепом в «Сбербанку» на території РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: