Лещенко програв суд, в якому вимагав спростувати інформацію про отримання грошей за дискредитацію Мартиненка

Лещенко програв суд, в якому вимагав спростувати інформацію про отримання грошей за дискредитацію Мартиненка
Нардеп Сергій Лещенко та екс-депутат Микола Мартиненко

Шевченківський райсуд Києва відмовив Лещенку у спростуванні інформації Миколи Мартиненка про те, що нардеп і екс-журналіст щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис. на місяць

Нардеп Сергій Лещенко програв суд колишньому депутату Миколі Мартиненку, однак маніпулятивно намагається трактувати це на власну користь. Насправді Шевченківський райсуд Києва відмовив Лещенку у спростуванні інформації Мартиненка про те, що Лещенко щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис. на місяць плюс великі бонуси за дискредитаційну кампанію проти Мартиненка. Про це повідомила прес-служба останнього, яка й оприлюднила рішення суду.

«Сергій Лещенко подав позов до Миколи Мартиненка, вимагаючи спростування інформації про отримання грошей. А після програшу в суді маніпулятивно продовжує називати чорне білим», – заявила прес-служба колишнього депутата.

«Я не відмовлявся від своїх слів, як стверджує Лещенко. Юридично це моє оціночне судження, яке я можу лише повторити. Пан Лещенко справді є дуже дорогим для своїх господарів-олігархів. Для всіх очевидно, що він отримує гроші за свої «викриття», причому я називав конкретну суму за роботу проти мене», – цитує прес-служба Миколу Мартиненка.

«Стає зрозумілим джерело походження сотень тисяч доларів на суперквартиру цього депутата. І це зовсім не мамина тумбочка. Очевидно, після виконання ним політичних замовлень вистачить і на ремонт, і на все, що він забажає», – вважає екс-нардеп.

Мартиненко зазначив, що Лещенко подав позов і на ЗМІ. «Він хотів засудити інформаційний телеканал, який у прямому ефірі дав мої слова про отримання Лещенком грошей за чорний піар проти мене. От така «свобода слова» від колишнього «чесного журналіста», який на різних ефірах тиражує фейки гігабайтами».

«Брехня і маніпуляції давно вже є фірмовим стилем Лещенка. То він розповідав, як олігарх купив цілий комітет парламенту – і це навіть спростувало НАБУ. То він у російському «Сбєрбанку» не був, то був, але тільки п’ять хвилин. То – набагато більше, але платив копійчані податки, а не отримував мільйони гривень на купівлю квартири. Ну а виправдання Лещенка з приводу походження тих мільйонів було смішно слухати всім. Зрештою пан Лещенко отримав від колег-депутатів горде звання «балабол», – сказав Микола Мартиненко.

Нагадаємо, у Блоці Порошенка вважають, що нині депутат Лещенко знаходиться в тій же ловушці, куди сам загнав раніше Мартиненка.

.jpg_05

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: