Лікарі врятували вагітну жінку, яка постраждала у харківській ДТП

Лікарі врятували вагітну жінку, яка постраждала у харківській ДТП

Одна з постраждалих - на 20-му тижні вагітності, вагітність збережена, прогноз позитивний, - повідомили у Харківській обладміністрації

У Харкові лікарі зберегли вагітність постраждалій у ДТП, внаслідок якої загинуло 5 людей і 6 потрапили до лікарні, передає Харківська ОДА.

Як повідомляється, четверо постраждалих у ДТП госпіталізовані до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, ще двоє - до обласної клінічної лікарні.

«З тих чотирьох, які знаходяться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги, двох сестер прооперували, одна з них - у вкрай важкому стані. Ще два пацієнти - в стані середньої тяжкості. Дві пацієнтки обласної лікарні - в задовільному стані, у них були садна, рани, їх обробили. Також провели повне обстеження. Одна з постраждалих - на 20-му тижні вагітності, вагітність збережена, прогноз позитивний», - повідомила в.о. начальника Управління охорони здоров'я ХОДА Галина Сіроштан.

Наразі прокуратура готує клопотання щодо запобіжного заходу водієві Lexus, яка скоїла смертельне ДТП напередодні ввечері, 18 жовтня. 

У середу ввечері, 18 жовтня, у центрі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, після якої автомобіль «Лексус» влетів у натовп пішоходів. За останніми даними, шестеро людей загинули, ще п'ятеро осіб госпіталізовані.

Начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій «Лексуса» рухалася на заборонний сигнал світлофора.

ЗМІ запевняють, що за кермом автомобіля «Лексус» RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. У мережі вже опублікували фото дівчини.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більш докладно про трагедію у Харкові читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: