Linkin Park скасували турне після самогубства соліста

Linkin Park скасували турне після самогубства соліста
41-річний Беннінгтон був виявлений мертвим в своєму будинку в Каліфорнії

Тур Linkin Park повинен був стартувати через тиждень

Група Linkin Park скасувала турне по Північній Америці після того, як лідер групи Честер Беннінгтон вчинив самогубство. Про це повідомляє організатор туру Live Nation.

«Тур Linkin Park «One More Light» скасовано. Повернути кошти за квитки можна в пунктах покупки. Наші думки з усіма, кого торкнулося це подія», — йдеться в заяві компанії.

Нагадаємо, Беннінгтон покінчив з собою незадовго до запланованої фотосесії з іншими учасниками групи Linkin Park.

Честер повернувся в Лос-Анджелес в середу з Арізони, де він і його дружина проводили час, однак незабаром повинен був повернутися.

Також повідомляється, що один з його колег по групі з'явився в резиденції незабаром після прибуття поліції.

Соліст американської групи Linkin Park Честер Беннінгтон 20 липня був знайдений мертвимв своєму будинку в передмісті Лос-Анджелеса. За попередніми даними, він покінчив з собою.

Музикант був двічі одружений, у нього залишилося шестеро дітей.

41-річний Беннінгтон був виявлений мертвим в своєму будинку в Палос-Вердес-Естейтс в Каліфорнії близько 9 години ранку за місцевим часом.

У Беннінгтона довгі роки були проблеми з алкоголем і наркотиками. В одному з інтерв'ю він заявляв, що подумував про самогубство через сексуальне насильство у дитинстві.

Беннінгтон покінчив з собою в день народження свого друга - лідера групи Soundgarden Кріса Корнелла, який помер 18 травня в одному з готелів Детройта. Судово-медичні експерти підтвердили, що Корнелл теж покінчив життя самогубством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: