Литва не визнає вибори до Держдуми РФ в окупованому Криму

Литва не визнає вибори до Держдуми РФ в окупованому Криму

Литва також вважає російські вибори в окупованому Криму незаконними

Литовська Республіка вважає незаконною організацію виборів до Державної думи Російської Федерації на території анексованого Криму 18 вересня, а їхні результати на півострові не визнає. Про це йдеться в заяві МЗС Литви.

«У неділю, 18 вересня, відбулися вибори до Державної думи Російської Федерації. Міністерство закордонних справ Литовської Республіки висловлює своє велике занепокоєння з приводу порушень, зафіксованих під час виборів і підготовки до них, і закликає Центральну виборчу комісію Російської Федерації якомога швидше їх розглянути і вжити інших пов'язаних із цим заходів», – йдеться у заяві.

Також МЗС Литви наголосило, що «організацію виборів до Державної думи Російської Федерації в окупованому і нелегально анексованому навесні 2014 року Криму вважаємо незаконною і цих результатів не визнаємо».

«Суворо засуджуємо це та інші порушення територіальної цілісності і суверенітету України з боку Російської Федерації, за які Європейський союз та його міжнародні партнери ввели відповідні обмежувальні заходи щодо Росії та індивідуальних осіб», – сказано у заяві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: