Ложкін йде з держслужби

Ложкін йде з держслужби

Ложкін стане позаштатним радником президента і продовжить роботу на посаді заступника голови Національної ради реформ - також на громадських засадах

Борис Ложкін йде з посади глави АП, але залишається працювати в команді Президента, зайнявши пост секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах. Про це 29 серпня на засіданні Національної ради реформ повідомив Президент Петро Порошенко.

Крім того, Ложкін стане позаштатним радником президента і продовжить роботу на посаді заступника голови Національної ради реформ - також на громадських засадах.

Ротація в команді Президента і призначення Ложкіна на посаду керівника Національної інвестради вказує на те, що глава держави має намір посилити роботу по залученню інвестицій в Україну.

Борис Ложкін був призначений на посаду глави Адміністрації Президента у червні 2014 року.

Координував роботу зі створення «Стратегії сталого розвитку «Україна-2020» і підготовку парламентської Коаліційної угоди після виборів 2014 року. Також Ложкін курирував процес законодавчого позбавлення прокуратури функції загального нагляду, створення Національного антикорупційного бюро, функціонування Ради з питань судової реформи, займався реформуванням АП.

На посаді заступника голови Національної ради реформ займався координацією процесу реформування країни в сфері оборони і правоохоронних органів, дерегуляції, газової галузі, держзакупівель, боротьби з корупцією, податковій сфері та ін.

Бориса Ложкіна називають ідеологом залучення іноземних реформаторів для роботи на державних посадах в Україні.

administration_heads

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: