Луценко переконує, що політичної складової в обшуках у Кернеса немає

Луценко переконує, що політичної складової в обшуках у Кернеса немає

Обшуки відбуваються у людей, які в різні періоди були в різних партіях, різного спрямування, або були формально безпартійними – генпрокурор

Генеральний прокурор Юрій Луценко виключив політичну складову в обшуках у Геннадія Кернеса. Про це він повідомив сьогодні на брифінгу.

«Це схема про те, як еліта Харкова роздерибанила понад 600 га міської землі. Жодних політичних мотивів я в цьому не бачу, тому що обшуки відбуваються у людей, які в різні періоди були в різних партіях, різного спрямування, або були формально безпартійними. Тому будь-які закиди в політизації виключаю», – заявив генпрокурор.

Раніше повідомлялось, що в Харкові силовики провели обшуки в приміщеннях, що належать високопосадовцям. Зокрема, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що обшуки проводяться у приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу і матері нардепа Михайла Добкіна.

Про подробиці земельних махінацій Кернеса і Добкіна розповів народний депутат Антон Геращенко. Обшуки проводилися і в міськраді Харкова.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів, кому передавало у власність землю керівництво Харкова на чолі з мером Геннадієм Кернесом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: