Луценко пообіцяв повторно направити подання на шість нардепів, якщо ВР їх відхилить

Луценко пообіцяв повторно направити подання на шість нардепів, якщо ВР їх відхилить
Юрій Луценко

Луценко сподівається на те, що Рада ухвалить рішення про позбавлення недоторканності щодо усіх шести нардепів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко обіцяє повторно направити подання щодо позбавлення недоторканності щодо шести народних депутатів до регламентного комітету та парламенту, якщо Верховна Рада не ухвалить їх до літніх канікул.

Про це Луценко заявив в ефірі телеканалу «1+1».

Генпрокурор сподівається на те, що парламент ухвалить рішення про позбавлення недоторканності щодо усіх шести нардепів.

«Як людина, я оптиміст... Під фокусом усіх камер і своїх виборців депутати часто ухвалюють відповідальні рішення. Я вірю, що всі шість депутатів будуть проголосовані», – наголосив Луценко.

У випадку ж, якщо Верховна Рада не зможе ухвалити таке рішення до канікул, керівник ГПУ обіцяє направити подання до регламентного комітету та парламенту знову. Генпрокурор також запевнив, що результати гучної спецоперації не підлаштовували під візити до України іноземних чиновників, а робота слідчих не залежала від жодних зовнішніх чинників.

Нагадаємо, з 10 липня Верховна Рада має визначитися щодо зняття недоторканності з шести нардепів: Євгена Дейдея («Народний фронт»), Олеся Довгого («Воля народу»), Андрія Лозового («Радикальна партія Олега Ляшка»), Максима Полякова («Народний фронт»), Борислава Розенблата (БПП) та Михайла Добкіна («Опозиційний блок»). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: