Луценко пообіцяв, що справа Єфремова буде в суді вже на початку наступного року

Луценко пообіцяв, що справа Єфремова буде в суді вже на початку наступного року

В найближчі тижні Єфремову передадуть матеріали для ознайомлення, зазначив Генпрокурор

Генеральний прокурор України Юрій Луценко обіцяє вже на початку наступного року розгляд у суді справи за обвинуваченням голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7-го скликання Олександра Єфремова.

«Єфремов, який підозрюється у посягання на територіальну цілісність... Справа йде до суду на початку наступного року. Впевнений, що суд дасть справедливу оцінку тому, хто відкрив двері війни», - сказав Луценко в ніч на п'ятницю в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі 1+1».

Генпрокурор нагадав, що АЕфремов кілька місяців перебуває в СІЗО.

«Буквально в найближчі тижні йому передадуть матеріали для ознайомлення, відразу після завершення цього процесу справа піде до суду»,- додав Луценко.

У суботу, 19 листопада, суд не зміг обрати запобіжний захід Єфремову, оскільки підозрюваний заявив, що про засідання дізнався за півгодини до початку.

Як відомо, Єфремов підозрюється в скоєнні низки кримінальних правопорушень: заволодінні майном (ст. 191 ч. 5 КК); скоєнні умисних дій з метою зміни кордонів території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст. 110 ч. 3 КК); скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації «ЛНР» (ст. 258-3, ч. 1 КК).

Раніше на засіданні суду Єфремов переконував, що він не винен у злочинах, які йому інкримінує Генпрокуратура.

Також 23 листопада екс-регіонал Медяник прийшов до суду надати свідчення у справі Єфремова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: