Луценко спростовує наявність відкритих проти нього кримінальних справ

Луценко спростовує наявність відкритих проти нього кримінальних справ
Генпрокурор Юрій Луценко

Генпрокурор заявив, що спокійно ставиться до перевірки будь-яких фактів, які стосуються його

Генеральний прокурор України Юрій Луценко спростовує наявність відкритих щодо нього кримінальних справ.

Про це він заявив в кулуарах парламенту, повідомляє «112 Україна».

«Стосовно мене ніяких справ не відкрито. Відкрито за фактами, які озвучував пан Ляшко. Мені зрозуміла причина такої активності Ляшка, він чудово знає, що саме САП і НАБУ зараз перевіряють інформацію з його е-декларації. Тому вся ця істерія, влаштована щодо справи його однопартійця Лозового є просто превентивною підготовкою захисту щодо так званих політичних репресій»,- зазначив Луценко.

Також він добавив, що спокійно ставиться до перевірки будь-яких фактів, які стосуються його.

«Я спокійно ставлюся до перевірки...  Я людина достатньо стійка, ніякого тиску не боюся. Спокійно ставлюся до перевірки будь-яких фактів, які стосуються мене. САП і НАБУ для цього і створені, і я абсолютно спокійно до цього ставлюся. Я повідомив НАЗК про наявний конфлікт інтересів, тому взагалі не маю жодного доступу до матеріалів цієї справи», - добавив генпрокурор.

Раніше повідомлялося, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що розпочато розслідування по заявах лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка щодо будинку та декларації генерального прокурора України Юрія Луценка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: