Луценко спростував інформацію Саакашвілі щодо ринку «7 кілометр»

Луценко спростував інформацію Саакашвілі щодо ринку «7 кілометр»

Луценко просить Саакашвілі давати інформацію, засновану на фактах

Генеральний прокурор України Юрій Луценко закликав главу Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі давати інформацію, засновану на фактах. Про це Луценко заявив під час свого брифінгу в Одесі, коментуючи заяви Саакашвілі щодо ринку «7 кілометр».
Зокрема, Луценко спростував поширену Міхеїлом Саакашвілі інформацію про те, що нібито ТОВ «Промтоварний ринок» (компанія-власник ринку «7 кілометр») щомісяця фінансує екс-президента Віктора Януковича в сумі 800 000 доларів.
«Точно так я чув від губернатора Одеської області про те, що «7 кілометр» щодня возить якісь фантастичні гроші Януковичу. Я запитав у місцевої поліції, СБУ, фіскалів, прокуратури ніхто цього підтвердити не може! Тепер звернуся безпосередньо до Саакашвілі: зрозумійте, я вітаю сигнали. Єдине - бажано, щоб вони були максимально наближені до фактів», - заявив Луценко.
Також під час виступу генеральний прокурор закликав бути коректними у заявах і оцінках про кримінальні провадження, підкресливши, що відкриття провадження не є доказом вчинення злочину.
«Хочу, щоб люди пам'ятали: надання депутатського запиту і навіть реєстрація провадження ще не є доконаним фактом того чи іншого злочину Це тільки початок перевірки. Закон вимагає реєструвати все, а потім давати цьому оцінку», - підсумував Луценко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: