Луценко стверджує, що не ховається за пенсіонерками і не має будинку в центрі Києва

Луценко стверджує, що не ховається за пенсіонерками і не має будинку в центрі Києва
Юрій Луценко
Фото dsnews.ua

У мене немає ніякого будинку в Києві, це фантазія Лещенка - генпрокурор

Генеральний прокурор України Юрій Луценко спростував наявність у себе будинку в центрі Києва, оформленого на підставну особу. Про це він написав у Facebook.

«Прочитав чергову фантазію депутата Лещенка на УП про те, що у мене є «величезний будинок у центрі Києва», оформлений на бухгалтера моєї дружини. Офіційно заявляю: ніяким будинком у Києві ні я, ні члени моєї родини не володіють. Ховати свої статки за жінками залишається виключною прерогативою Лещенка», - написав генпрокурор.

Луценко додав, що електронну декларацію заповнює і здасть вчасно.

Як повідомлялось вчора, нардеп Сергій Лещенко заявив, що генпрокурор Луценко оформив будинок на підставну особу. «Чинний генпрокурор (у нього оформлено все на бухгалтерку його дружини) є власником величезного будинку в центрі міста», - сказав Лещенко.

Водночас і раніше ЗМІ повідомляли про те, що Луценко оформив свою нерухомість на підставну особу.  Зокрема, бухгалтерці дружини Юрія Луценка належить чотириповерхівка в центрі Києва, що приносить дохід сину генпрокурора. Нині вона – пенсіонерка, зареєстрована як фізособа-підприємець, яка має серед видів діяльності передачу нерухомості в оренду. Вона - власниця восьми приміщень (6 квартир і 2 – нежилих приміщення) в одному будинку на Печерську по вул. Еспланадна, 32-В. Це чотириповерховий цегляний будинок, зведений у 1917 році. Окрім апартаментів Риженко там є ще дві квартири, які належать іншим підставним особам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: