Луценко в Гаазі зустрівся з прокурором Міжнародного кримінального суду

Луценко в Гаазі зустрівся з прокурором Міжнародного кримінального суду

Прокурор МКС підкреслила цінність інформації, наданої ГПУ, та заявила про значний прогрес у співпраці.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко зустрівся з прокурором Міжнародного кримінального суду в Гаазі Фату Бенсуда через можливий перегляд справи про злочини, вчинені проти учасників Майдану. Про це він повідомляє у мережі Facebook.

Генпрокурор подякував за визнання Судом російської агресії в Криму та на Донбасі, а також відзначив авторитетність установи.

«Наша делегація обговорила перспективи спільного розслідування злочинів щодо учасників мирного протесту на Майдані, військових злочинів та злочинів проти людяності на Донбасі та в Криму як нерозривного ланцюгу злочинів державної мафії Януковича та його кремлівських покровителів», — пише Луценко.

Повідомляється, що прокурор МКС підкреслила цінність інформації, наданої ГПУ, та заявила про значний прогрес у співпраці.

Як повідомляв «Главком», Генеральна прокуратура України провела переговори з Офісом прокурора Міжнародного кримінального суду, під час яких було досягнуто розуміння подальшого спільного алгоритму дій України та МКС щодо притягнення до відповідальності чиновників режиму Януковича, керівництва РФ за злочини на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: