Луценко: збільшення зарплат прокурорам відпрацюємо конфіскаціями мафіозних активів

Луценко: збільшення зарплат прокурорам відпрацюємо конфіскаціями мафіозних активів
Генеральний прокурор Юрій Луценко

Генпрокурор похвалився, що ГПУ перерахувала в бюджет 22 млрд грн

Генпрокуратура гордиться тим, що конфісковані відомством кошти враховані при голосуванні за держбюджет і 22 млрд грн «відтепер працюватимуть для оборони та розвитку країни».

Про це у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко.

 «22 млрд відтепер працюватимуть для оборони та розвитку країни. Серед головних напрямків -Міноборони, 4,5 млрд на закупівлю озброєння та військової техніки, закупівлю та виробництво боєприпасів, на будівництво житла військовослужбовцям, розробку новітнього ракетного озброєння,на озброєння БМ «Оплот», Мінфін - 7,8 млрд на підвищення обороноздатності, Нацгвардія - 900 млн на закупівлю озброєння та техніки, Нацполіція - 980 млн на матеріально-технічний розвиток, придбання автотранспорту, озброєння сил спецпризначення», - зазначив Луценко. 

«Держприкордонслужба - 700 млн на заходи з інженерно-технічного облаштування кордону, придбання засобів ідентифікації, закупівлю озброєння та техніки. Мінфін - 2,5 млрд на програми соціально-економічного розвитку в областях, «Укравтодор» - 1 млрд на розвиток автомобільних доріг, МінАПК - 2,6 млрд на підтримку фермерів, Мінрегіон - 4 млрд на відновлення сільської медицини (амбулаторії, швидкі допомоги, тощо)», - додав генпрокурор. 

При цьому Луценко запевнив, що збільшення зарплат прокурорам на 600 млн «ми скоро відпрацюємо наступними конфіскаціями мафіозних активів».

До слова, 14 липня Генпрокуратура повідомила про підозру екс-меру Києва Черновецькому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: