Луценко повідомив про результати обшуків у Львівській міськраді

Луценко повідомив про результати обшуків у Львівській міськраді

За словами Луценка, вилучені документи підтвердили, що у вересні 2015 року Львівською міською радою одному із суб’єктів господарювання було надано в оренду земельну ділянку площею 23 га

Генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що з Львівської міськради, де сьогодні були проведені санкціоновані обшуки, вилучено документацію щодо оренди та подальшого продажу земельної ділянки площею 23 га.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, документи підтвердили, що у вересні 2015 року Львівською міською радою одному із суб’єктів господарювання було надано в оренду земельну ділянку площею 23 га, нормативно-грошова оцінка якої склала 140 млн грн.

«Вже через 3 місяці (у грудні того ж року) землю за особистим підписом голови міськради продали за ціною 52 млн грн, що на 88 млн грн менше її оцінки», – пише Луценко.

Слідчі дії тривають.

Також Генпрокурор додав: «PS Прочитав обурення пана Садового. Мовляв, заважають залучати інвесторів. Відповім: щоб залучити інвестора і ЗАКОННО заохотити його меншою ціною на землю, треба було винести на розгляд міськради пропозицію знизити ціну. Бо саме міськрада, а не Садовий може змінити своє ж рішення від 25 грудня 2014 р про базову середню ціну метра квадратного землі у місті величиною 423 грн. Відштовхуючись від неї, з урахуванням площі відчуженої землі (23 га), її вартість мала б бути понад 97 млн. грн». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: