Ляпас Лукашенку? Турки виграли у білорусів великий дорожній тендер у Києві

Ляпас Лукашенку? Турки виграли у білорусів великий дорожній тендер у Києві
Набережного шосе у Києві

Порошенко запрошував білорусів брати участь у тендерах з будівництва доріг в Україні...

Комунальна корпорація «Київавтодор», за результатами електронних торгів, оприлюдинила повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на проведення капітального ремонту столичного Набережного шосе (на ділянці від Поштової площі до мосту Метро).

Загальна вартість робіт оцінена у 124,9 млн грн, повідомляється на сайті ProZorro.

Переможець торгів протягом 28 місяців повинен замінити люки та зливоприймальні решітки, тротуари, усунути поперечні та повздовжні тріщини, відремонтувати гранітне облицювання, озеленити газони.

Гарантійний строк на асфальтобетонне покриття передбачений п'ять років.

Найнижчу ціну за результатами аукціону запропонувало білоруський «Дорожно-строительный трест №4» - 124,7 млн грн. Однак замовник відхилив його пропозицію через невідповідність тендерній документації.

Таким чином, «Київавтодор» зекономить 8 млн грн на цьому тендері.

Власниками «Онур Конструкціон Інтернешнл» є Онур Четінджевіз, Ісхан Четінджевіз з Туреччини та львів’янин Олег Фаріон. Останній з 2011 року керує ПП «Глоріо» Олени Караахметоглу, яке управляє рестораном у Брюховичах.

Нагадаємо, що навесні цього року президент України Петро Порошенко закликав білоруські підприємства брати участь у тендерах з будівництва доріг в Україні. 

«Ми домовилися про те, щоб розширити ринки Білорусі для українських товарів, послуг. На взаємній основі. Ми чекаємо білоруські підприємства в тендерах з будівництва доріг на території України, а українських будівельників чекають на різних тендерах з будівництва на території Білорусі», - сказав він на спільному брифінгу з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: