Ляшко грає на випередження: заявляє, що грошей у Януковича не брав

Ляшко грає на випередження: заявляє, що грошей у Януковича не брав

Ляшко впевнений, що його ім’я «спливе» в так званій «чорній бухгалтерії» Партії регіонів

Лідер Радикальної партії заявив, що найближчим часом на його адресу та його політсили в інформаційний простір буде зроблено «вкид» щодо фінансування його партії екс-регіоналами. 

«Попереджаю суспільство, що в інформпростір готується викид інформації про те, що начебто я чи Радикальна партія отримували фінансування від Партії регіонів. Інформація про це начебто міститься у так званій чорній бухгалтерії регіоналів, яку передав НАБУ колишній заступник голови СБУ Віталій Трепак», - написав Ляшко у Фейсбук.

Лідер радикалів назвав майбутній вкид «сенсаційними викриттями», які  були «розроблені спецслужбами на замовлення Порошенка».

«Це брудна спецоперація, мета якої - відволікти увагу суспільства від необхідності розслідувати корупцію і офшори самого Порошенка і його оточення, звинувативши в корупції нашу опозиційну політичну силу. Замовники вигаданого проти нас компромату намагатимуться дискредитувати нас і під цим приводом провалити в парламенті голосування за створення ТСК по розслідуванню корупції Президента і його оточення», - пише Ляшко.

Глава Радикальної партії вважає, що таким чином президент «переслідує мету розправитися з нами за нашу опозиційну політичну позицію».

Нагадаємо, екс-перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців.

Як розповів сам Трепак в інтерв'ю DT.UA, йдеться по так звану «чорну бухгалтерію» Партії регіонів з загальними виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: