Ляшко хоче вигнати з Ради нардепа, який готував план про оренду Криму

Ляшко хоче вигнати з Ради нардепа, який готував план про оренду Криму
Андрій Артеменко

Ляшко вимагає від Артеменка скласти депутатський мандат

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає від депутата своєї фракції Андрія Артеменка скласти депутатський мандат у зв'язку з оприлюдненням ним так званого плану про скасування санкцій проти Росії і здачі Криму в оренду. Про це Ляшко повідомив журналістам у понеділок у парламенті.

«Те, що пропонує Артеменко, – це його власна позиція, яка абсолютно не відповідає нашій позиції. Саме тому я вимагаю від Андрія Артеменка скласти депутатський мандат», – сказав він.

За словами Ляшка, фракція Радикальної партії на своєму засіданні у понеділок розгляне це питання, Артеменка запрошено до участі в засіданні.

Нагадаємо, The New York Times повідомив, що за тиждень до відходу з посади радника американського президента з національної безпеки Майкл Флінн отримав план на зняття санкцій з Росії, складений наближеними до Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Андрієм Артеменком.

За даними видання, план передбачає «виведення всіх російських військ зі сходу України і проведення в країні референдуму щодо передачі Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років».

Артеменко підтвердив існування такого плану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: