Ляшко відпочиває з кумом в Парижі: журналісти підрахували вартість

Ляшко відпочиває з кумом в Парижі: журналісти підрахували вартість
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко і його кум Юрій Сухін

Після закінчення засідання Верховної Ради в п’ятницю Ляшко разом з Сухіним полетіли у Париж

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко і його кум Юрій Сухін, який є заступником Ляшко по партії, проведуть вихідні в Парижі.

Згідно з інформацією журналів, після закінчення засідання Верховної Ради в п’ятницю, 23 червня, о 14:55 Ляшко разом з Сухіним ступили на борт літака французький авіаліній Air France.

О 17:10 за місцевим часом вони приземлилися в аеропорту Париж-Шарль-де-Голль.

В аеропорту вони взяли в оренду автомобіль.

За інформацією джерела видання, оренда авто обійшлася у 2 тисячі євро.

Відомо, що після вихідних в Париж Ляшко відправиться в Страсбург на літню сесію ПАРЄ в якості члена української делегації.

Вартість квитка на прямий рейс Air France Київ-Париж в один бік стартує від 200 доларів. Наприклад, на понеділок, 26 червня, найдешевший квиток коштує 328 доларів.

Сухін і Ляшко часто проводять дозвілля разом. Влітку 2015 року вони літали на острів Капрі (Італія). Тоді ЗМІ писали, що зупинилися вони в готелі Capri Tiberio Palacе, де номер коштував до € 3500 в добу.

У січні нинішнього року вони разом відпочивали в Таїланді.

Як повідомлялося, Ляшко провів закінчення травневих свят в Австрії. Український політик полетів до Відня вранці 7 травня в компанії свого кума Юрія Сухіна. Відразу після прильоту до Відня Ляшко і Сухіна зустрів київський студент, громадянин Німеччини Даніель Лайс, з яким лідера радикалів часто бачать разом останнім часом. Компанія сіла в одну машину і вирушили в бік міста Грац по автобану. Цілий день трійця пробула в Клагенфурті - місті на півдні Австрії. Друзі їздили по дорогих ресторанах і нічних клубах. Коли прийшла пора відпочивати, то розмістилися в одному готелі.

Ляшко після розкішних австрійських канікул повернувся в Україну і нагрубіянив журналістам. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: