Ляшко вимагає звіту Саакашвілі щодо діяльності в Одеській ОДА

Ляшко вимагає звіту Саакашвілі щодо діяльності в Одеській ОДА
Олег Ляшко

Радикал вважає, що у свідомості Саакашвілі Україна була лише «трампліном» для повернення у велику політику в Грузії

Відставка Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації може стати єдиною можливістю для нього «хоч якось зберегти обличчя». Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

 

«Які реальні реформи Саакашвілі провів в Одеській області за півтора роки губернаторства? При тому, що мав неймовірні повноваження, у тому числі впливати на призначення своїх прокурора і начальника Нацполіції. Чи готовий Саакашвілі публічно відзвітувати про свою роботу? Навряд чи. Бо не буде про що звітувати», - переконаний Ляшко.

Радикал вважає, що у свідомості Саакашвілі Україна була лише «трампліном» для повернення у велику політику в Грузії. «Він готувався до повернення. І сам це підтверджував. Однак з тріском програвши вибори в Грузії, не отримавши підтримки свого народу, в той же час - після повного провалу в Одеській області – у Саакашвілі немає іншого шляху, як звинувачувати всіх і у всьому, в той же час намагатися конвертувати свою популярність і впізнаваність в політичний капітал в українській політиці. Але я впевнений, що і тут його чекає фіаско», - пише Ляшко.

Він також вимагає від президента Петра Порошенка не приймати відставку Саакашвілі, доки він не відзвітує про свою роботу на посаді голови Одеської ОДА. «Достатньо тримати український народ за дурнів!», - резюмував радикал.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Тепер задовольнити відставку Саакашвілі повинен президент України Петро Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: