Ляшко: Я – популіст, і не бачу тут нічого поганого

Ляшко: Я – популіст, і не бачу тут нічого поганого

Ляшко каже, що йому вішають ярлик популіста корумповані еліти країни

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко визнав, що він – популіст, і не бачить у цьому нічого поганого. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».
«Моя покійна бабуся, царство їй небесне, казала: називай хоч горшком, тільки в піч не саджай. От мені вішають ярлики популіста. Хто це робить? Корумповані еліти, які грабують. А я, бачите, популіст. Так, я популіст. І я не бачу тут нічого поганого», – сказав Ляшко.
Він вважає виправданою таку позицію, адже протестні настрої зростають, а чергова революція зараз не на часі.
«Опитування показують, що є протестні настрої – до 15%. Нагадаю, перед Майданом це було 3-4%. Що стримує людей в сьогоднішніх умовах? На мою думку, лише російська агресія. Хоч би як ми ставилися до Порошенка, до цієї грабіжницької влади, ми повинні розуміти, що ми маємо їх у стійло ставити в цивілізований спосіб. Бо після чергової революції не залишиться України», – зазначив політик.
За його словами, і в парламенті, і в спецслужбах працює «агентура Путіна», яка скористається ситуацією, щойно з’явиться така можливість.
«Українці давно б винесли Петра і всіх на вилах, але вони розуміють, що після цього не залишиться країни. І я з ними згоден. Вихід один: брати владу за горло і душити, доки не витрусимо те, що треба людям», – заявив Ляшко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: