Ляшко: Я вимушений спілкуватись з олігархами

Ляшко: Я вимушений спілкуватись з олігархами

Ляшко запевняє, що він не є чиїмось проектом

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що він як політик вимушений спілкуватися з олігархами. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
Зокрема, Ляшко визнав, що у нього була домовленість із Сергієм Львочкіним. За його словами, Сергія Мельничука у список Радикальної партії «вставив Льовочкін». «По Мельничуку це була моя така домовленість з Льовочкіним в обмін на те, що «Інтер» буде нас показувати… У нас просто не було іншого виходу. Усі канали нас блокували по команді влади. Тому я вимушений був домовитися, і цього покидька Мельничука взяв у список», - розповів Ляшко.
Крім того, він зізнався, що зустрічався ще й із Ринатом Ахметовим, Ігорем Коломойським та Віктором Пінчуком. «Але ні з Льовочкіним, ні з Коломойським, ні з Ахметовим я не зближувався. Це казки, коли вам хтось розказує, що Ляшко – чийсь проект», - запевнив політик.
«Та це не означає, що ми живемо у безповітряному просторі. Я – політик. І я вимушений спілкуватися і з власниками каналів, і з олігархами, і з іншими людьми. Ми можемо когось використовувати, ми можемо з кимось ситуативно домовлятися заради досягнення мети», - заявив Ляшко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: