Маккейн пообіцяв скоро повернутися до роботи

Маккейн пообіцяв скоро повернутися до роботи
Джон Маккейн

Маккейн подякував усім за висловлену підтримку у боротьбі з хворобою

Попри діагностовану злоякісну пухлину головного мозку американський сенатор Джон Маккейн висловлює повну готовність до боротьби з хворобою та швидкого повернення до роботи.

Про це він написав у Тwitter у відповідь на побажання здоров’я від світових лідерів, а також колег та друзів.

«Я дуже вдячний за висловлену підтримку – й на жаль для моїх спаринг-партнерів у Конгресі я повернуся скоро, очікуйте!»- зауважив сенатор у оптимістичному дописі на своїй сторінці в соціальній мережі.

Після оприлюднення офісом Маккейна його діагнозу в середу, сенатор почав отримувати листи, дописи та заяви з підтримкою та побажаннями видужання.

Зокрема, президент США Дональд Трамп випустив заяву з цього приводу, у якій вказав: «Сенатор Джон Маккейн завжди був борцем. Меланія та я – в молитвах за сенатора Маккейна, Сінді та всю його сім’ю. Скоріше одужуйте!».

Віце-президент Майк Пенс висловив свою підтримку у Тwitter: «Карен і я молимося за сенатора Джона Маккейна. Рак забирає не того хлопця. Джон Маккейн – боєць, і він виграє цей бій також. Благослови Господь!».

Здоров’я другу України побажав і Петро Порошенко: «Щира підтримка сенатору Джону Маккейну, його сім’ї та рідним! Ми глибоко стурбовані й бажаємо одужання нашому надійному та справжньому другу!».

Серед іноземних лідерів Маккейна підтримав прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу: «Бережи Вас Господь, сенаторе Джоне Маккейне. Герой. Боєць. Друг. Ізраїль з Вами!».

До побажань скорішого одужання приєдналися також колишні президенти США Білл Клінтон і Джордж Буш-молодший, екс-держсекретар Джон Керрі, колишній кандидат в президенти від республіканців Мітт Ромні, друзі сенатори й конгресмени. Серед тих, хто також висловив підтримку, були Військово-морські сили США, Американське Тихоокеанське командування та багато інших.

Нагадаємо, сенатор Джон Маккейн минулого тижня переніс операцію в лікарні в його домашньому штаті Арізона. Після хірургічного втручання законодавець відчував себе добре і мав намір повернутися до роботи в Вашингтон як можна швидше.

Після операції навіть президент Трамп, який знаходиться не в найкращих стосунках з Маккейном, висловив публічну надію на швидке одужання сенатора.

«Нам його не вистачає», - зізнався президент США.

Зазначимо, за день до операції Маккейн в Сенаті закликав США надати Україні летальну зброю та посилити санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: