Манафорт божиться, що не отримував грошей з «чорної каси» Партії регіонів

Манафорт божиться, що не отримував грошей з «чорної каси» Партії регіонів
Фото zn.ua

Керівник передвиборчого штабу Трампа стверджує, що ніколи не працював на владу України або Росії

Керівник передвиборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пол Манафорт заперечує отримання 12,7 млн доларів із «чорної бухгалтерії» партії Віктора Януковича. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на журналіста телеканалу NBC Хейлі Джексона.

«Я ніколи не отримував жодної незаконної оплати... Припущення, що я отримував якісь готівкові платежі - необґрунтовані, дурні й безглузді», – сказав Манафорт.

Він також стверджує, що ніколи не працював на владу України або Росії. Водночас Манафорт підтвердив, що дає політичні консультації як в США, так і за кордоном.

За словами Манафорта, «всі політичні виплати, які прямували йому, призначалися для команди (як місцевої, так і за кордоном), яка проводить для нього опитування та дослідження». Політтехнолог також відзначив, що його робота в Україні «завершилася після виборів у жовтні 2014 року».

Він назвав публікацію NYT атакою на свою репутацію, і стверджує, що журналісти не дотримувалися стандартів і не перевірили факти. Манафорт також підкреслив, що в статті, зокрема, вказано, що «немає доказів, що він отримував якісь готівкові кошти від кого-небудь з українських чиновників».

Як повідомлялося, раніше в нашумілій статті The New York Times з посиланням на НАБУ говорилося, що ім'я Манафорта 22 рази фігурує в документах так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів за п'ять років, а виплати дорівнюють 12,7 млн дол. Мету виплат при цьому не вказано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: