Манафорт, який обслуговував Партію регіонів, продовжує підпільно керувати кампанією Трампа, - ЗМІ

Манафорт, який обслуговував Партію регіонів, продовжує підпільно керувати кампанією Трампа, - ЗМІ

Одіозний політолог продовжує працювати з не менш одіозним кандидатом у президенти США.

Політтехнолог Пол Манафорт продовжує керувати виборчою кампанією кандидата в президенти США Дональда Трампа. Про це ідеться в статті Наталки Пісні на сайті zn.ua.

Автор матеріалу звертає увагу на те, що Пола Манафорта звільнили майже тихо, «беручи до уваги схильність Дональда Трампа до різких і гучних жестів». Роботодавець Манафорта офіційно прийняв відставку головного радника, подякував за співпрацю та на кілька наступних тижнів трохи пом'якшив тон висловлювань, ідеться в статті. Та не зважаючи на офіціоз одіозний політолог продовжив не тільки працювати у штабі Трампа, але й очолювати його.

«За даними з декількох джерел, попрощатися з цінним співробітником Трамп не зміг, так, власне, і не планував. Він змінив офіційну особу кампанії, але Манафорт продовжує керувати справами - правда, з темного кута», ідеться в статті.

Раніше в нашумілій статті The New York Times з посиланням на НАБУ йшлося про те, що ім'я Трампа 22 рази фігурує в документах так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів за п'ять років, а виплати дорівнюють 12,7 млн доларів. Мету виплат при цьому не вказано. Сам політтехнолог божиться, що не отримував грошей з «чорної каси» Партії регіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: