Маск передав покупцям перші 30 автомобілів Tesla Model 3. Відео

Маск передав покупцям перші 30 автомобілів Tesla Model 3. Відео
Tesla отримала вже понад півмільйона замовлень на нову модель

Tesla розпочала продаж свого першого бюджетного електромобіля

Компанія Tesla розпочала продаж свого першого бюджетного електромобіля Model 3. Увечері в п'ятницю, 28 липня, глава компанії - американський підприємець Ілон Маск передав покупцям на заводі в Каліфорнії перші 30 автомобілів. Він зазначив, що Tesla отримала вже понад півмільйона замовлень на нову модель.

Вартість базової версії Model 3, зарядка акумулятора якої розрахована на 345 кілометрів шляху, складе 35 тисяч доларів. Це в 2-4 рази дешевше перших двох моделей Tesla - Model S і кросовера Model X.

За доплату в 9 тисяч доларів можна отримати більш потужну батарею, якої вистачить на 499 кілометрів. Електромобіль розганяється до 96,5 км / год за 5,6 секунди, а максимальна швидкість базової моделі складає 209 км / год. Маск пообіцяв, що з часом всі автомобілі Model 3 будуть також оснащуватися функцією автопілота.

Компанія Tesla має намір провести в серпні 2017 року 100 автомобілів Model 3, у вересні - ще 1500, а до грудня вийти на виробництво 20 тисяч автомобілів на місяць.

Амбіційний план Ілона Маска полягає в тому, щоб уже в 2018 році довести щорічне виробництво Tesla до 500 тисяч, а в 2020 році вийти на рівень в 1 мільйон одиниць.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: