Мати Паршова не спілкувалася із сином з моменту його втечі до Росії - ЗМІ

Мати Паршова не спілкувалася із сином з моменту його втечі до Росії - ЗМІ
Документи Павла Паршова

За словами жінки, Паршов давно жив у Росії

Вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Павло Паршов кілька років тому втік до Росії і відтоді не зв'язувався з рідними. Про це розповіла його мати, передає ТСН.

Жінка каже, що вона не знала, що сталося з Павлом напередодні і точно не може пригадати, коли з ним востаннє бачилась.

«Він далеко, я знаю, що він живе давно в Росії. Ми з ним не зідзвонювались, він не виходить на зв'язок», - розповіла жінка.

На уточнююче запитання – чи не контактує з сином з 2011 року, коли його було оголошено у розшук, жінка підтвердила, що відтоді нічого про нього не знає. Також їй було невідомо, що син вступив до Нацгвардії України. 

Нагадаємо, у полку «Азов» спростували інформацію про те, що вбивця екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова 28-річний Павло Паршов коли-небудь служив у їх лавах.

Як відомо, у вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова були знайдені документи учасника бойових дій. Наразі правоохоронці перевіряють справжність усіх документів, які були знайдені при вбивці. 

Також сьогодні ряд ЗМІ повідомили, що Павло ПИаршов -  живий. Однак радник глави МВС Антон Геращенко спростував цю інформацію.

Як повідомлялося, 23 березня у центрі Києва сталося вбивство.

Пізніше стало відомо, що вбитий – Денис Вороненков.

Охоронця Вороненкова поранено в ділянку серця, він співпрацює зі слідствомКілер помер у лікарні на операційному столі. Лікарі чотири години оперували охоронця Вороненкова, його стан важкий.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав убивство колишнього російського депутата Дениса Вороненкова «звичною для Кремля показовою стратою свідків».

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що Вороненко був убитий громадянином України, агентом російських спецслужб, який проник в силові структури України. Кілер, за словами Геращенка, 13 місяців прослужив у Національній гвардії України.

Водночас Кремль очікувано звинуватив у вбивстві Вороненкова Україну.

ЗМІ повідомляли, що убивця Вороненкова мав при собі посвідчення учасника бойових дій.  

Колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов заявив про те, що вбитий Денис Вороненков звертався до Адміністрації президента з проханням забезпечити йому державну охорону у зв'язку з погрозами від екс-генерала ФСБ Олега Феоктістова.

Читайте також «Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: