Матіос пояснив відмову Луценка підписати підозру Онищенку

Матіос пояснив відмову Луценка підписати підозру Онищенку

За словами головного військового прокурора, у підозрі були стилістичні, лінгвістичні та правові недоліки.

Відмова генерального прокурора України Юрія Луценка підписувати повідомлення про підозру народному депутату Олександру Онищенку була пов'язана з наявністю у первинному варіанті документа низки недоліків. Про це в ефірі «Вечірнього прайму» на телеканалі «112 Україна» заявив заступник генпрокурора – головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Раніше сьогодні народний депутат, член фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook заявив, що через відмову глави ГПУ підписувати підозру Онищенку останній встиг виїхати до Великої Британії та узаконити своє перебування. Як наслідок, оголошення Онищенка в розшук не дасть жодних результатів, оскільки Лондон просто не видасть парламентарія Києву, вважає Лещенко.

«Не відстоюю Юрія Луценка перед Лещенком, але точно знаю, що стилістична, лінгвістична та, в деякій мірі, правова недосконалість підготовленого проекту підозри, яка була подана на підпис генпрокурору, зумовила та змусила його через 2 дні повернути для доопрацювання у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру та детективам, і все це час вони його (проект повідомлення про підозру, - ред.) удосконалювали відповідно до норм закону. І коли його надіслали, воно було підписано протягом декількох діб», - сказав Матіос.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: