Матіос розповів, з ким Шеремет зустрічався в РФ незадовго до загибелі

Матіос розповів, з ким Шеремет зустрічався в РФ незадовго до загибелі

За словами військового прокурора, журналіст спілкувався з представниками близького оточення Нємцова та з екс-міністром доходів і зборів Клименко.

За три тижні до гибелі Павло Шеремет відвідав Москву, де зустрівся з близьким оточенням убитого російського опозиціонера  Бориса Немцова. Це в програмі «5 каналу» «Час. Підсумки дня» розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Не хочу вдаватися в конспірологію, але на останній зустрічі з Павлом ми обговорювали багато речей - він завжди був оптимістом, це світла людина, але в той момент він сумними фарбами описував ситуацію свого перебування десь три тижні тому в місті Москва», - розповів він.

«Він зміг зустрітися зі всіма, хто був у близькому оточенні Нємцова», - зазначив Матіос. Окрім того, Шеремет  спілкувався і з міністром доходів та зборів часів Януковича - представником   олігархічного клану  родини президента утікача Олександром Клименком. Щоправда про зміст розмови Шеремет повідомити не встиг.

«Він відвідував так званий офісний центр «Москва Сіті», де усі наші квазі вигнанці, яких ми обов’язково дістанемо і засудимо. І одним із таких вигнанців був екс-міністр доходів та зборів Клименком. Але ми не встигли проговорити сутність цієї розмови», - розповів військовий прокурор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: