У Медведчука заявили, що новий напад на офіс може статися 1 грудня

У Медведчука заявили, що новий напад на офіс може статися 1 грудня
Погром офісу Медведчука

Люди, які нападали, заявили про те, що вони будуть повторювати ці акції, - сказав Медведчук.

Громадський рух «Український вибір» працювала і буде працювати, незважаючи на «плани радикалів продовжувати напади на організацію». Про це в коментарі одному з телеканалів заявив лідер організації Віктор Медведчук.

Нагадаємо, 21 листопада, під час святкування третьої річниці Революції гідності було скоєно напад на офіс «Українського вибору», в результаті чого в будівлі були розбиті вікна, його закидали фаєрами і димовими шашками. Під час погрому представники добровольчого батальйону ОУН на чолі з Коханівскім заявили про те, що будуть повторювати подібні акції.

За словами прес-секретаря лідера ГР «Український вибір - Право народу» Олега Бабаніна, в цей час в офісі перебували понад десять осіб.

Коментуючи відеокадри хроніки, Віктор Медведчук висловив припущення, що до організації погрому були причетні владні структури.

«Мета - залякати, мета - припинити діяльність. Але я хочу ще раз підкреслити, я це говорю постійно, - у них нічого не вийде. Громадський рух «Український вибір» працював і буде працювати. Люди, які нападали, заявили про те, що вони будуть повторювати ці акції. І наступна акція призначена на 1 грудня. Ми готові до відбиття. А найголовніше, ми готові до боротьби в Україні», - сказав Медведчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: