Медведєв присягається, що в новорічну ніч їстиме лише продукти російського виробництва

Медведєв присягається, що в новорічну ніч їстиме лише продукти російського виробництва
Дмитро Медведєв

Медведев розповів, що буде на його новорічному столі

Прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва переконує, що на його новорічному столі будуть різноманітні продукти виключно російського виробництва, пише ТАСС.

«Імпортозаміщення насправді вдалося, якщо говорити про заміщення на нашому столі, про появу на цьому столі наших російських продуктів харчування. Природно, що останнім часом ми вирішили найважливіші завдання з імпортозаміщення: це і виробництво м'ясних продуктів, і риби, і овочів, і фруктів. Значна частина всього цього вже виробляється в нашій країні, тому на моєму новорічному столі обов'язково буде і риба, і м'ясо, і овочі, які вироблені в нашій країні, причому на тих підприємствах, які були створені за останні кілька років», - сказав він.

Як відомо, Росія в серпні 2014 року ввела обмеження на імпорт продовольчих товарів з ЄС, США, Канади, Австралії та Норвегії - країн, які ввели санкції відносно РФ. Під забороною опинилися м'ясо, ковбаси, риба і морепродукти, овочі, фрукти, молочна продукція. У перелік потрапили і горіхи. Пізніше продембарго було продовжено до 6 серпня 2016 року, при цьому список країн, щодо яких воно було введено, розширився. В кінці червня президент Росії Володимир Путін підписав указ про продовження контрсанкцій з 6 серпня 2016 року по 31 грудня 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: