Мер Чикаго оголосив своє місто вільним від Трампа

Мер Чикаго оголосив своє місто вільним від Трампа
Рам Емануель 

5 вересня президент США Дональд Трамп заявив, що хоче скасувати програму DACA з захисту молодих незареєстрованих іммігрантів

Міський голова Чикаго Рам Емануель оголосив місто «зоною вільною від Трампа» після того, як президент США заявив, що скасував програму із захисту молодих незареєстрованих мігрантів, яких ще називають мрійниками.

Про це повідомляє Independent.

«Чикаго, наші школи, наші околиці, наше місто, у зв'язку з тим, що сказав Трамп, буде зоною вільною від президента. Вам нема чого турбуватися. І я хочу, щоб ви це знали, і я хочу, щоб ваша сім'я це знала. І будьте впевнені, я хочу, щоб ви пішли в школу і йшли за своїми мріями», - заявив Рам Емануель.

Про це мер міста повідомив у промові перед молоддю, яка скористалась програмою DACA, яку Трамп наказав припинити.

«Всі мрійники, які знаходяться тут в цій кімнаті та у Чикаго, - ласкаво просимо у місто. Це ваш дім і вам нема чого турбуватися», - заявив Рам Емануель.

5 вересня президент США Дональд Трамп заявив, що хоче скасувати програму DACA з захисту молодих незареєстрованих іммігрантів, яку запровадив екс-очільник Вашингтона Барак Обама.

Засновник Facebook Цукерберг розкритикував це рішення та заявив, що припинення програми DACA з захисту іммігрантів в США є не просто помилковим, але й особливо жорстоким щодо молодих людей, які повірили в американську мрію, а тепер будуть покарані за це.

Повідомляється, що Трамп почав згортання імміграційної програми, переклавши остаточне рішення на Конгрес.

Колишній президент США Барак Обама назвав ідею адмінстрації Дональда Трампа щодо скасування програми DACA з захисту іммігрантів «жорстокістю» і «самознищенням».

Пізніше у Нью-Йорку арештували 34 людини, які вийшли на акцію протесту після оголошення про скасування програми захисту від депортації іммігрантів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: