Мережу Facebook за тиждень поповнило ще 300 тиcяч українців

Мережу Facebook за тиждень поповнило ще 300 тиcяч українців

За останні 8 років – з квітня 2009 року – аудиторія Facebook в Україні зросла у 136 разів

Після введення в дію санкцій проти російських соціальних мереж українська аудиторія Facebook продовжує рости надзвичайно високими темпами. Станом на 7 червня 2017 року цією соцмережею користувалось вже 8,6 млн українців.

Про це свідчать дані внутрішньої статистики Facebook для рекламодавців.

За перший тиждень червня до Facebook приєднались ще 300 000 українців, передає Watcher.

За методологією Facebook користувачами соцмережі є люди, які хоча б один раз протягом останніх 30 днів заходили в соцмережу будучи при цьому залогіненими. Тобто в цій статистиці не враховуються, наприклад, зареєстровані користувачі, які не заходять у соцмережу протягом останніх 30 днів, а також люди, які не зареєстровані в соцмережі, але переглядають її контент (наприклад, відео).

Нагадаємо, що з 18 по 31 травня кількість українських користувачів на Facebook зросла на 1,5 млн. А загальна аудиторія Facebook (будь-хто, хто заходив в соцмережу) перевищила аудиторію ВКонтакте в Україні.

За останні 8 років – з квітня 2009 року – аудиторія Facebook в Україні зросла у 136 разів (з 63 тисяч до 8,6 млн). 

Раніше стало відомо, що «ВКонтакте» закриває український офіс.

Нагадаємо, 16 травня президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня про застосування санкцій щодо низки фізичних і юридичних осіб. У ньому, зокрема, йдеться про блокування російських соцмереж та поштових служб. Також санкції передбачають блокування доступу до сервісів «Яндекс», 1С, «Софтлайн Груп», корпорації «Парус» і ще низки російських IT-компаній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: