Меркель не бачить нічого дивного в спілкуванні Трампа і Путіна під час вечері на G20

Меркель не бачить нічого дивного в спілкуванні Трампа і Путіна під час вечері на G20
Володимир Путін і Дональд Трамп на саміті G20

Канцлер Німеччини не здивувалася зустрічі глави Білого дому та очільника Кремля в ході вечері на саміті Великої двадцятки

Канцлер Німеччини Ангела Меркель не здивована неформальним спілкуванням президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна в ході вечері на саміті G20 7 липня.

Про це повідомляє АР з посиланням на представника канцлера Штеффана Зайберта.

Зайберт не став коментувати факт спілкування Трампа і Путіна під час вечері, але зазначив, що «канцлер ФРН в будь-якому випадку не здивована через що-небудь», що стосується вечері. Він також додав, що вечеря, «як і очікувалося, породила дуже жвавий обмін думками» між його учасниками.

Нагадаємо, в ніч проти середи Reuters та The Hill оприлюднили інформацію, що президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп провели ще одну, неформальну зустріч під час саміту Великої двадцятки (G20) в Гамбурзі, про яку раніше не було відомо.

У публікаціях заначалося, що російський і американський лідери розмовляли близько години в присутності тільки перекладача Путіна. Глава Eurasia Group додав, що відсутність перекладача з американської сторони є порушенням протоколу нацбезпеки.

У Білому домі  заявили, що Трамп і Путін провели коротку бесіду в кінці вечері, організованої в рамках саміту Великої двадцятки в Гамбурзі, проте її не можна назвати повноцінною зустріччю

Натомість Трамп озкритикував американські ЗМІ, які назвали його бесіду з президентом Путіним «секретною вечерею», охарактеризувавши такі публікації як жахливі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: