Мешканці Донецька про похорон Мотороли: «Важко було приховувати радість»

Мешканці Донецька про похорон Мотороли: «Важко було приховувати радість»
Похорон Мотороли

У мережі з'явилася інформація про те, що жителів окупованого міста відправили на похорон Мотороли бойовики

Люди, присутні на похорон бойовика «ДНР», прийшли туди не з власної волі. Таку думку висловив журналіст Максим Бутченко на своїй сторінці в Facebook.

«Фотки похорону Мотороли - липові. Машина пропаганди працює саме так - зачищаються неугодні, колишні герої, а потім створюється аура їх шанування. Невже незрозуміло, що в Донецьку, як і Луганську люди не виходять самі, по своєму бажанню. Там зовсім інший менталітет. Їх зганяють для картинки (там навіть на фото є автобуси), щоб потім в українському Facebook знову кляли і лаяли донбаських. Нікого не виправдовую, але потрібно розуміти, як все там працює», - написав Бутченко.

Думка журналіста підтверджує опублікована в Twitter-акаунті Кей листування з мешканкою окупованого терористами Донецька.

_677_02

Нагадаємо, у Донецькому державному академічному театрі опери та балету пройшла церемонія прощанням з одним із найбільш жорстоких бойовиків «ДНР», громадянином РФ Арсеном Павловим (Моторолою). Про це повідомляють підконтрольні бойовикам ЗМІ.

Зокрема, попрощатися з терористом зігнали 10 тисяч осіб.

Нагадаємо, 10 жовтня бойовики «ЛНР» збирали «мітинг» у Луганську нібито проти розгортання в зоні АТО місії Організації з безпеки та співпраці в Європі. На захід «зганяли» студентів, школярів та держслужбовців. Студентів налякали «проблемами зі складанням іспитів» у разі неявки на акцію бойовиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: