Міністерство енергетики спростовує заяву Волинця про «смотрящих» у вугільній галузі

Міністерство енергетики спростовує заяву Волинця про «смотрящих» у вугільній галузі

Голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець назвав нардепа Сергія Тригубенка наглядачем за вугільною галуззю

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України спростовує заяву голови незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця, зроблену ним під час інтерв'ю програмі «Наші гроші», повідомляють Українські новини

В інтерв'ю Волинець сказав, що народний депутат України Сергій Тригубенко став наглядачем за вугільною галуззю України через помічницю міністра, яка постійно перебуває в приймальні.

«У приймальні постійно перебувають два секретарі, які відповідають за документообіг і розпорядок роботи міністра, у них інші імена і прізвища. Факти, озвучені в ефірі, є некоректними. Пишіть запит на прес-службу для офіційної відповіді», - відповіли по телефону в приймальні міністра.

Нагадаємо, раніше ЗМІ публікували звернення незалежної профспілки гірників України, очолюваної Михайлом Волинцем, з рекомендацією призначити екс-керівника «Макіїввугілля» Станіслава Толчина на посаду вугільного заступника міністра енергетики.

В результаті публічного резонансу і негативної оцінки Толчина питання про його призначення було знято з порядку денного.

Довідка: Михайло Волинець - голова Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) і Конфедерації вільних профспілок України (КВПУ), двічі народний депутат Верховної Ради України 4-го і 5-го скликання від блоку Юлії Тимошенко.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: